Alles over mede-oprichter en wereldreiziger Laurens

Laurens is wegwijs in digitale marketing, design en content generation. Maar zijn grote passie gaat uit naar avontuur. Hij duikt in het diepe of rent door een jungle, beklimt bergen of staat op een surfplank. Hij geniet van slapen onder een sterrenhemel met op de achtergrond het liefst nog wat dierengeluidjes. De gadgetfreak in Laurens smult ongelooflijk van de zoektocht naar de meest geschikte gear voor een trip. Of die trip nu een festival in Nederland, of een verre reis naar het einde van de wereld is; Laurens stemt zijn gear af!

Worldtrip Laurens 2015 – 2016

Met zijn camera en scherpe pen trok hij in 2015 de stoute wandelschoenen aan en reisde hij de wereld rond. in 367 dagen, in zijn uppie bezocht hij 14 laden op 4 continenten. Maar nooit alleen! Zijn hart smolt bij een vrijwilligersproject met kindjes in Peru, trok door de ijzige koude naar het Mt. Everest Basecamp in de Himalaya en belandde op een animal rescue project in de Amazonejungle in Ecuador. Hoe meer hij reist en hoe meer landen hij aftikt van zijn wensenlijstje hoe meer er tegelijkertijd bijkomen.

Lau & Leen

Met Leen aan zijn zijde vond hij in 2016 een reispartner om de wereld te ontdekken en samen te schrijven over hun avonturen en zoektochten. Zijn pretoogjes bij het kopen van hiking-gear hebben dezelfde fonkel als in de ogen van Leen wanneer er vliegtickets worden geboekt.
Eerlijkheid, positiviteit en probleem-oplossend denken zijn eigenschappen die Laurens tot een aangename reisgenoot en mooi mens maken.


Spread the love