Sandboarding in San Pedro

Sandboarding in San Pedro de Atacama: Another one bites the dust?

In Chili, Ervaar, Sport, Zuid-Amerika by LeenLeave a Comment

Sand boarding in San Pedro de Atacama: Another one bites the dust?

Sandboarding in San Pedro

Zandkorrels in je zak- en onderbroek

De wind door je haren, jouw hand in het zand voortglijdend in de losse korrels. Bij een val bijt je, letterlijk, in het zand. Maar je klopt de zandkorrels van je af en gaat dóór. Want een adrenalinekick is gegarandeerd wanneer het sandboard aangesnoerd is en jouw moves lukken. Dagen na het outdooravontuur vind je nog steeds zandkorrels in je zakdoek terug van sandboarding in San Pedro. Maar dat neemt niet weg dat je even de koning(in) van de Atacamawoestijn in Chili was! 

Sandboarding in San Pedro

Vanaf de top van de zandduin roept de instructeur je toe waar je je evenwicht zet, hoe je je handen kan houden, ...  en dat je vooral moet genieten. Met veel enthousiasme roept hij je toe om wat sneller proberen te gaan. Misschien de volgende keer wax gebruiken? Dan ga je nog sneller!

Jumps voor beginners en gevorderden

Of je nu beginner bent of gevorderde in het snow- of sandboarden; iedereen kan terecht bij Sandboard San Pedro. De begeleiding is top! Voor gevorderden worden zelfs koste nog moeite gespaard: een jump moet en zal worden gemaakt!

De uitbaters van Sandboard San Pedro zijn vrolijke gasten en zijn niet vies van een feestje. Dat wordt al duidelijk in het busje van de stad naar de zandduin: onder luide, moderne muziek wordt je onderaan de zandduin gedropt om te gaan sandboarding in San Pedro. In het week-end wordt al eens een deejay uitgenodigd om het sandboarding in San Pedro wat op te leuken en zo toveren ze de woestijn om tot een rave, met discolampen en alles. 

Wil je ook eens de beugels aanriemen? Check Sandboard San Pedro de Atacama op Facebook.

Sandboarding in San Pedro
Sandboarding in San Pedro
Sandboarding in San Pedro
Sandboarding in San Pedro
Spread the love