Helikopter Ushuaia

Helikoptervlucht Ushuaia: het einde van de wereld ontdekken per helikopter

In Argentinië, Ervaar, Trips & Tours, Zuid-Amerika by LeenLeave a Comment

Helikoptervlucht Ushuaia: het einde van de wereld ontdekken per helikopter

"Heb jij nog nóóit gevlogen?"in de verontwaardiging van de vraag weerklinkt de normaliteit van een vliegen met een vliegtuig. Een rondreis door Thailand boek je in een vingerknip online. Even je reismattie opzoeken in Zweden doe je met het vliegtuig. Vliegen is niet zo speciaal meer. Maar een helikoptervlucht daarentegen. Zeker een helikoptervlucht Ushuaia, hét einde van de wereld! Je beweegt niet alleen van boven naar onder, maar ook zijwaarts. En als je over de Andes scheert, voel je ook nog eens die fameuze wind van Patagonië.

Helikoptervlucht Ushuaia met HeliUshuaia

De behendige piloten van HeliUshuaia loodsen je veilig doorheen die wispelturige rukwinden van Patagonië aan het einde van de wereld. En terwijl je over de adembenemende witte toppen van de Andes vliegt benoemt de piloot elke locatie met naam en toenaam in jouw hoofdtelefoon. Een perfecte birds eye view van het einde van de wereld, wie droomt daar niet van? Je vliegt over de Andes met zijn blauwe gletsjers en smaragdgroene lagunes. Je ziet bootjes in het Beagle Kanaal dobberen, om nog maar te zwijgen van de miniatuurwereld die zich afspeelt onder jouw voeten in de stad Ushuaia!

Met de helikopter gedropt worden om te gaan skiën

Speciaal voor de sportieve avonturiers: HeliUshuaia kan jou met jouw snowboardgerei of skigerief droppen bovenop de witste Andestoppen. Zo kan jij al freeboardend en off piste naar beneden glijden.

Hieronder alvast enkele foto's die we schoten tijdens onze helikoptervlucht Ushuaia.

  • HeliUshuaia
  • HeliUshuaia
  • HeliUshuaia
  • HeliUshuaia
  • HeliUshuaia
  • HeliUshuaia

Wil je ook eens over de Andestoppen scheren? Of zoek je nog een lift naar een bergtop om vanaf te freeriden? Check de Facebookpagina of website van HeliUshuaia.

helicoptervlucht Ushuaia
Spread the love