auto huren

Onbezorgd roadtrippen en een goedkope auto huren: hoe kan dat?

In Gear & Tools, Trips & Tours by LeenLeave a Comment

Onbezorgd roadtrippen en een goedkope auto huren: hoe kan dat?

auto huren

Een road trip ondernemen is toch het zaligste om te doen? Elleboog uit het raam, favoriete muziek op en geniet van het veranderende landschap. Je hoeft zelfs niet over een eigen auto te beschikken om de trip de onderneen. Je kunt simpelweg een auto huren. Oh, de vrijheid! Nooit meer afhankelijk van de grillen van het openbaar vervoer, je geraakt gemakkelijk op de meest afgelegen plekken en je tent? Die zwier je samen met de barbecue in de kofferbak! Rol de ramen open en vorm met je hand een aerodynamisch object dat springt over landschapsobstakels terwijl je voeten rusten op het dashboard. Benieuwd naar onze gouden tip om een auto te huren?

Gemakkelijk een auto huren passend bij jouw wensen

We schreven al eerder over 7 reisapps die je moet hebben. Deze site kan aan reishandigheden worden toegevoegd. Een road trip plannen werd een heel stuk makkelijker. Vergeet de rondvraag op internetforums “waar vind ik een goede, betrouwbare en goedkope huurwagen?” De enige vraag die jij je moet stellen is: “welke muziek wil ik horen tijdens de trip?” Rijd je de route in een lusje of wil je de drop off locatie elders? Wij trokken door Chili en Argentinië met z’n tweetjes en met vrienden huurden we een auto om naar Rock en Seine in Parijs te rijden? Wat de wensen ook zijn, er bestaat een handige vergelijkingswebsite die de prijzen van alle grote verhuurmaatschappijen verzamelt. Zo wordt een auto huren wel erg gemakkelijk. En voordelig! Met enkele kliks bepaal jij waaraan de wagen dient te voldoen én waar en wanneer je ‘m oppikt en inlevert.

Nooit meer te veel betalen voor een huurwagen en kosteloos annuleren

De vergelijkingswebsite www.EasyTerra.nl scant de prijzen van verschillende huurmaatschappijen en dat over meer dan 8.000 huurlocaties wereldwijd. Stap bijvoorbeeld van het vliegtuig in de huurwagen om in dat afgelegen natuurpark te gaan hiken. Bij EasyTerra.nl kan je trouwens kosteloos annuleren, mocht er onverhoopt roet in de reisplannen komen.

Easy Terra
Spread the love