Hoe verras je een reismaatje?

In Blog by Leen

Een cadeau verzinnen voor je travel buddy is helemaal niet moeilijk.Of wel? 

Hoe verras je een reismaatje?

Travelbuddy for life

Kies de linnen kaft voor een unieke afwerking.

Samen reizen is lief en leed delen. Op vakantie worden banden gesmeed en verankerd. Benarde situaties en dronken avondjes worden nog vaak opgedist wanneer de alcohol op tafel komt. Zijn jullie net terug van een road trip en is de motor nog maar net aan het afkoelen? Of ligt het reisavontuur al jaren achter jullie? Wanneer jullie avontuur zich ook afspeelde, één ding is zeker: op je gsm staan vast een hoop verhalen verscholen achter de foto’s. Doe er wat mee…

Unieke verrassing

Verras je reismaatje daarom door een boek te drukken met foto’s van jullie unieke avonturen. Niets is zo heerlijk om die digitale foto’s gemanifesteerd te zien in een tastbare herinnering. Ik verras mijn allerliefste reismaatje Laurens met ons uniek verhaal. Sinds juni zijn we in het huwelijksbootje gestapt en starten we een samen een nieuw verhaal. Hoog-hoog-hoog tijd om eindelijk deze mooie dag in een bewaarbaar boek te gieten!

Jullie verhaal

Met welke travelbuddy deel jij een uniek verhaal? Bekijk de producten van Drukwerknodig en upload je foto’s. Wedden dat je reisgenootje blij zal zijn met je fotocadeau?

Spread the love