Wat is het i-de-a-le cadeau voor backpackers?

In Blog, Gear & Tools, Ontdek by LeenLeave a Comment

Wat is het ideale cadeau voor backpackers?

Cadeautjestijd, maar wat is nu hét cadeau voor backpackers? Goed over nadenken! Want je wilt je buddy niet opzadelen met een cadeautje dat stof staat te vergaren, of wat tot last is in de immer te kleine rugzak. Wat koop je voor die avonturier, de backpacker? Erger nog, die ene vriend(in) die beweert toch alles al te hebben? De oplossing is zo simpel, een kind kan de was doen.

Image

Wat is het mooiste cadeau voor backpackers?

Ken je dat? Je slooft je uit in de outdoor winkel en na veel wikken en wegen koos je het cadeau voor backpackers uit. Maar bij het uitpakken merk je toch de teleurstelling in de avonturier zijn ogen. “Oh, .. Bedankt. Dat had je niet hoeven te doen.” Je kunt je haren wel uittrekken van frustratie.

Scoor met een persoonlijk cadeau en doe iets met al die Insta-foto's

Ga daarom voor een veel persoonlijkere aanpak. Weet je nog al die mooie foto’s die voorbijkwamen op de Facebooktijdlijn, of Instagram-account? Wel nu, als je die eens omgoot naar een foto-cadeau? Succes gegarandeerd en BFF! Bedenk dat het leuk is om op het moment dat je het fotocadeau geeft direct navraag te doen wat het verhaal achter de foto is. Zo heb je direct een avondvullend programma voorzien boordevol anekdotes.

Wat is het verhaal achter die Instagram- en Facebookfoto's? Vraag ernaar en reis met de avonturier mee naar de wildste verhalen.

Fotofabriek.nl voor hét ultieme cadeautje voor backpackers

Surf naar Fotofabriek.nl; download de software of werk met de online versie. Kies het product dat past binnen jouw budget op www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken en wensen en voeg de jaloersmakende foto’s maar in. Via de software bestel je in een vingerknip het product. Binnen luttele momenten heb je een bevestiging van je bestelling in de mailbox en klaar is kees.

Een paar dagen later ontvang je een verrassing in je mailbox wat de voorpret enkel leuker maakt. Binnen enkele werkdagen valt ie op je deurmat: het mooie, tegen wind en weer verpakte fotocadeau voor backpackers!

Fotofabriek.nl
Spread the love