Vlaamse power

Vlaamse power achter onze platformen! Leen is voor AdventureBackpack.com een onmisbare creatieve schakel. Ze publiceert, organiseert, communiceert met tour operators en bombardeert de redactie met een continue stroom van creativiteit.

De passies van Leen

Leen genereert graag win-winsituaties en verdiende haar pluimen in de verkoop. Ze heeft een grote voorliefde voor eerlijke handel en durft haar creatieve uitspattingen los te laten op papier of in de tuin. Daarnaast is ze druk in de weer met haar DIY-projecten. Maar echt vrolijk wordt ze pas als ze kan verdwalen in smalle, kleurrijke steegjes met verweerde bloembakken vol bloemen die vanaf hun vensters naar haar prijken. Ze neemt je graag mee in de natuur waar ze je bij de hand neemt om haar kennis te delen over planten en dieren. Haar enthousiasme als het op haar passies aankomt is nagenoeg niet te temmen en die hoop heeft Laurens dus ook maar opgegeven. Waarom zou hij ook?

  • Leen Paesen
  • Anneleen Paesen

Leen & Lau

Sinds 2016 schopte Leen samen met Laurens Adventurebackpack.com uit de grond en trok ze de stoute schoenen aan door haar baan op te zeggen. Het grote plan voor 2017 is samen met Lau gaan wereldreizen en een groot succes maken van AdventureBackpack.com.

Persoonlijke links:

| |

Spread the love